}

maanantai 27. maaliskuuta 2017

DIY - UnisiepparimobileUnisiepparimobile on hauska ja erilainen versio perinteisestä unisiepparista. Sain tämän idean työkaveriltani, mutta toteutin siitä enemmän omannäköisen ja meidän kotiin sopivamman version. 

Tarvikkeet:

- Metallirengas halkaisijaltaan 25-30 cm (pienempikin toki voi olla!)
- Vahattua polyesterilankaa/nylonlankaa
- Satiininauhaa
- Nestemäistä askarteluliimaa
- Ohuempaa lankaa (itse käytin mustaa ompelulankaa)
- Erilaisia helmiä, välihelmiä, helmihattuja
- Puristushelmiä
- Höyheniä
- Siimaa ripustamiseen

Aloita satiininauhan kieputtaminen metallirenkaaseen siten, että lisäät renkaan päälle liimaa pienen matkan kerrallaan ja kieputat nauhaa sitä mukaa. Anna kuivua rauhassa.

Seuraavaksi langan "pujottelu". Alla ohje (upea paint-taideteos). Toivottavasti siitä selviää, kuinka tämä vaihe tapahtuu. Pujotteluohjeita on toki internet pullollaan. :)Sitten helmien pujotteluun! Solmi mieleisesi mittaisia langanpätkiä kehikon reunoille, sekä lankapujotelman keskelle, sinne tänne. Itse solmin 13 erimittaista lankaa. Jos käytät ompelulankaa, laita se varulta kaksinkerroin niin kestää vielä paremmin, jos käytät painavia helmiä (esim.lasihelmiä).

Pujottele mieleisesi helmet ja laita viimeisenä puristushelmi ja purista se, jotta helmet jäävät paikoilleen. Laita langan loppuun viel puristushelmi, sitten höyhen ja purista puristushelmi höyhenen päälle. Työnsin höyhenen pään edellisten helmien sisään niin ei jää törröttämään rumasti.Lopuksi vielä solmi siima kehikkoon kolmesta kohtaa ja laita kattoon roikkumaan! :)

Tämä sopii meillä eteisen punaiselle seinälle, kuin nenä päähän! ;)
Ps. Kevät ja pajunkissat ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti